Galleri DOBAG , Kristiansund i 30 ÅR

 

Galleri DOBAG i Kristiansund startet opp i 1989 som rent teppegalleri med DOBAG teppene fra DOBAG prosjektet i Tyrkia, som eneste salgsprodukt. ”DOBAG” er forkortelse på tyrkisk for Forsknings og utviklingsprosjekt for plantefarger. Her kan du lese mer om Dobag.

Galleriet startet opp i 2.etage i ”Løveapoteket” i Enggata i Kristiansund , og fordi undertegnede har en søster som er kunstmaler, tok det ikke lang tid før den første kunstutstillingen ble satt opp. Etter et par år flyttet galleriet til Skolegata. Først i et mindre lokale , så til dagens lokale i Skole gata 8. Kunstutstillingene ble oftere og større, og etter hvert har kunst og kunsthåndverk blitt den største delen av omsetningen.

Undertegnede er spesielt interiørinteressert og
etterhvert har italiensk design,Kartell, fått plass i galleriet. Hele tiden har arbeidet for formidling av varige verdier gjennom god kvalitet i kunst, kunsthåndverk og design , vært hovedformålet med mitt arbeid.

Når en bedrift runder 30 år er det naturlig å se tilbake på hva som er gjort, men like viktig er det å se framover . Galleri DOBAG i Kristiansund har derfor innhentet hjelp til å møte framtiden. Ny hjemmeside med mulighet for netthandel håper og tror jeg, vil gjøre galleriet bedre rustet for framtiden.

Modernisering av logo følger naturlig med.
mvh. Berit

1989 - 2020

Åpningstider

Alle Hverdager 12-15

mandag 28.september stengt

 

Adresse

Skolegata 8
6509 Kristiansund

71678448 / 90207570
post@galleridobag.no