Galleri DOBAG , Kristiansund i 25ÅR

Galleri DOBAG i Kristiansund startet opp i 1989 som rent teppegalleri med DOBAG teppene fra DOBAG prosjektet i Tyrkia, som eneste salgsprodukt. ”DOBAG” er forkortelse på tyrkisk for Forsknings og utviklingsprosjekt for plantefarger. Her kan du lese mer om Dobag.

Galleriet startet opp i 2.etage i ”Løveapoteket” i Enggata i Kristiansund , og fordi undertegnede har en søster som er kunstmaler, tok det ikke lang tid før den første kunstutstillingen ble satt opp. Etter et par år flyttet galleriet til Skolegata. Først i et mindre lokale , så til dagens lokale i Skole gata 8. Kunstutstillingene ble oftere og større, og etter hvert har kunst og kunsthåndverk blitt den største delen av omsetningen.

Undertegnede er spesielt interiørinteressert og ikke minst veldig glad i selve prosjektet DOBAG . Teppene vil derfor fortsatt være en kjerne i galleriet. Hele tiden har arbeidet for formidling av varige verdier gjennom god kvalitet i kunst og kunsthåndverk , vært hovedformålet med mitt arbeid.

Når en bedrift runder 25 år er det naturlig å se tilbake på hva som er gjort, men like viktig er det å se framover . Galleri DOBAG i Kristiansund har derfor innhentet hjelp til å møte framtiden. Ny hjemmeside med mulighet for netthandel håper og tror jeg vil gjøre galleriet bedre rustet for framtiden.

Modernisering av logo følger naturlig med.
mvh. Berit

Åpningstider

Man - Fre 11.00 - 16.00
Lør 11.00 - 15.00

Adresse

Skolegata 8
6509 Kristiansund

71678448 / 90207570
post@galleridobag.no

Send oss gjerne en mail